top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

Construction Plans

Építészeti és tartószerkezeti tervezés

Elsősorban családi házak tervezésével foglalkozunk. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy olyan házakat is tervezzünk, amelyek megvalósításával a fiatal kisgyermekes családoknak lehetősége nyílik első közös lakásukat családi házra cserélni mérsékelt költségvetési keret mellett. Egy mindenki számára örömteli végeredmény érdekében, egy ‘hosszú’ együttműködési folyamaton megyünk keresztül. Ennek során megismerjük ügyfeleink elképzeléseit, hozzáadjuk a saját szakmai és élet tapasztalatainkat. Korszerű és költséghatékony megoldási javaslatokat teszünk, miközben szem előtt tartjuk a későbbi fejlesztések megvalósíthatóságát is.

Architect at Construction Site

Műszaki ellenőrzés, műszaki tanácsadás

Amennyiben építési műszaki ellenőrzésre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal. Az épülő lakóház minden szerkezeti részét előre meghatározott készültségi szintnél ellenőrizzük a terv szerinti kivitelezés érdekében. Ezeket az ellenőrzéseket mérföldkőnek nevezzük. Ha az ellenőrzések során bizonytalanság merülne fel a kivitelezés megfelelőségével kapcsolatban, gyakoribb helyszíni szemléket ütemezünk be a megrendelővel közösen. Ellenőrzés után fotódokumentációt és összefoglalót küldünk a látottakról illetve építési naplóban rögzítjük a fontos észrevételeket eseti bejegyzés formájában.

Reviewing Construction Plans

Kivitelezés lebonyolítás

Ha kész tervekkel rendelkezik és már csak kivitelezőt keres forduljon hozzánk bizalommal. Nem generálkivitelező cég vagyunk, az építkezés lebonyolítását vállaljuk. Célunk hogy mérnöki szaktudással és tapasztalattal támogassuk a projekt alakulását a tervek megszületésétől a kulcsrakész átadásig. Ha tudni szeretné mi folyik az építkezésen és valóban azt kapja-e amiért fizet, akkor megtalálta a megoldást. Partnereink vagy az Ön által megbízott vállalkozó munkáját közvetlenül irányítjuk, kontrolláljuk. Eddigi tapasztalataink azt mutatják, a szakképzett vállalkozók is lényegesen több hibát vétenek a kivitelezés során, ha nem kapnak megfelelő műszaki támogatást. Egy kivitelezés során számos kérdés merül fel a megrendelő és a kivitelező oldaláról is ami a határidő betartása miatt gyors reakciót igényel. A kivitelező(k) kiválasztása, a szerződések előkészítése, a teljesítés igazolások elkészítése, a pótmunkák és elmaradó munkák értékelése, elszámolási viták kezelése, a tervezővel való kapcsolattartás, Megrendelői igények szerinti tervmódosítások kezelése, a beépítésre kerülő anyagok beszerzése és még sok egyéb feladat felmerül, amit egy lebonyolítási megbízási szerződés magába foglalhat.

bottom of page